U bent hier : Onthaal » Agenda » Citizen Lights

Citizen Lights

Wat Evenementen, festivals, manifestaties
Wanneer van 23/02/2018 tot 24/02/2018
Waar Louis Bertrandlaan, 1030 Schaarbeek

 

Ik, jij, wij, jij... op 23 en 24 februari Schaarbeek zal voor u en dankzij u schitteren... kom vele... in familie, onder vrienden, solo...

 

Citizenlights is het festival dat het einde van de winter in Schaarbeek verlicht. Feestelijk, familiaal en milieuvriendelijk, het vindt plaats in de buurt van de Louis Bertrandlaan, een kenmerkende slagader van een sfeervolle en mooie gemeente waar iedereen zijn plaats vindt.

Doe mee met ons op 23 en 24 februari 2018 voor twee warme en verlichte avonden. Een unieke kans om elkaar te ontmoeten in een aangename sfeer en om de duisternis anders te beleven.

Wandel door de straten van de buurt! Bewonder de installaties van lokale en internationale kunstenaars die met mekaar wedijveren qua schoonheid en originaliteit! Parade met lantaarns, specifieke en spectaculaire verlichting van opmerkelijke gebouwen of van de mooiste glasramen van historische huizen, paviljoenen vol licht en muziek… Laat je meeslepen door dit schitterende programma en neem actief deel aan deze tweede editie van het Citizen Lights-festival.

 

Info en programma >>>

 

citizen lights 2017

 

 

Laatste wijziging: 23/02/2018

Naar boven