U bent hier : Onthaal » Nieuws archieven » Voor taekwondofans

Voor taekwondofans

januari 2009

 Taekwondofans komen samen in Schaarbeek ...

Op 24 januari organiseerde Central Academy net als ieder jaar het 8e European Taekwondo Festival in Kinetix. De competitie, die plaatshad in samenwerking met de ABFT (Association Belge Francophone de Taekwondo), is een van de belangrijkste wedstrijden van het jaar. Er nemen tientallen topatleten aan deel. De wedstrijd wordt met meesterhand geleid door Redouane Kadiri, voorzitter van Central Academy.

Acad emy Tiger, Mudukwan Academy, Dynamic Do Kelmis, Institut de Taekwondo Bruxelles ... Dit jaar stonden de Brusselse clubs centraal! Ze hoefden qua professionalisme niet onder te doen voor deelnemers uit Frankrijk, Spanje, Marokko, Tunesië, Nederland, Duitsland, Italië en Engeland.

We leggen er de nadruk op dat de vzw Central Academy heel veel werk heeft geleverd als organisator van het evenement en op sociaal vlak bijzonder actief is in Schaarbeek. De club heeft zijn thuisbasis in de grote turnzaal van de Neptunium en telt meer dan 400 leden, waarvan de meesten kinderen. Heel wat van die kinderen kapen regelmatig nationale of provinciale titels weg. Dat is niet zo vreemd als je weet hoe Central Academy te werk gaat. De club werft topatleten aan om de kinderen de vechtsport aan te leren en nodigt zonder aarzelen buitenlandse trainers uit, zodat iedereen zijn ervaringen kan delen.

Info: 0486/98.25.08.   

Laatste wijziging: 21/08/2013

Naar boven

Schaarbeek Info - 12/02/2018

Schaarbeek-info - Gemeenteblad

Kranten en Persmededelingen