U bent hier : Onthaal » Nieuws » Uitreiking van de Hedendaagse Architectuurprijs 2017

Uitreiking van de Hedendaagse Architectuurprijs 2017

januari 2018

 

Het College van Burgemeester en Schepenen
vertegenwoordigt  door Frédéric Nimal, Schepen van Stedenbouw,
Erfgoed en Toerisme, heeft het plezier u uit te nodigen op de uitreiking van de Hedendaagse Architectuurprijs 2017 door de Gemeente Schaarbeek op

 

Benoît Moritz19 februari 2018 om 19u

Hall van de Burgemeesters (1ste verdieping)
Gemeentehuis van Schaarbeek
Colignonplein

 

Na de prijsuitreiking zal er een gezellige drink zijn en om 20u een conferentie gegeven door Benoît Moritz, jurylid en partner van het architectuurbureau.

 

MSA <> Brussel, hedendaagse architecturale uitdagingen

Voor de eerste keer sinds de oprichting van de Prijs Mies van der Rohe in 1988, is een Belgisch bureau laureaat van deze prestigieuze international architectuurprijs geworden. Het Brusselse architectuurbureau MSA heeft de “Prijs van opkomende architect” gewonnen voor een appartementsgebouw gelegen in Schaarbeek en gerealiseerd in samenwerking met V+.

De Gemeente Schaarbeek nodigt Benoît Mortiz uit om meer uitleg te geven over dit gebouw gerealiseerd in het kader van het Wijkcontract “Navez-Portaels”, alsook over de talrijke andere Brusselse projecten ontworpen door MSA, al gebouw of nog uit te voeren. Een wandeling doorheen het Brusselse stedelijke landschap.

Benoît Moritz is gediplomeerd architect van het ISACF La Cambre (1995), stedenbouwkundige (UPC – Barcelona, 1996), docent aan de faculteit architectuur van de ULB, la Cambre-Horta en medeoprichter van het bureau MSA.

 

Navez Portaels

 

Gratis toegang Deze conferentie verloopt in het Frans
Trouwzaal van het Gemeentehuis
Reservaties : 02/244 70 56 of bwillems@schaerbeek.irisnet.be

 

 

Laatste wijziging: 23/01/2018

Naar boven

Schaarbeek Info - 12/02/2018

Schaarbeek-info - Gemeenteblad

Kranten en Persmededelingen