U bent hier : Onthaal » Parkeerkaart

Parkeerkaart

parkeren.gif parkeerkaart.gif

zone.gif zonekaart.gif

betalingswijzen.gif kaartaanvraag.gif

Aanvraag voor jaarlijkse parkeerkaart (formulier pdf) 

Hernieuwingsprocedure

Aanvraag van een Bewonerskaart  ONLINEirisbox.jpg

Aanvraag van een bewonerskaart (zonder electronische identiteitskaart)

Meer weten: http://www.schaerbeekparking.be/

 

  ParkingPlus, de burgerparking
 
Geef een zorgverstrekker (arts, kinesist, verpleegkundige) de toelating om enkele minuten voor uw garage te parkeren en zorg er hiermee voor dat uw buurman beter kan worden verzorgd. De operatie ParkingPlus is uitermate eenvoudig en wordt op 10 september 2010 aanstaande gelanceerd door CONECTAR vzw met de steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en uw Gemeente.
 
Wanneer een zorgverstrekker een zieke thuis moet verzorgen, verliest hij vaak veel tijd bij het zoeken naar een parkeerplaats. Deze kostbare tijd zou hij beter kunnen besteden aan zijn patiënt. ParkingPlus wil voor dit probleem een oplossing aanreiken door de zorgverstrekker, met uw instemming, tijdens zijn interventie te laten parkeren vóór uw garage. Het gaat hier om een burgerproject waarbij u zich op vrijwillige basis aansluit en dat onder andere de solidariteitsbanden tussen de bewoners van de wijk aanhaalt.
 
U bezit een garage   en wil graag deelnemen? U hebt drie mogelijkheden. Ofwel vult u online een formulier in op de site www.parkingplus.be, ofwel kan u iedere voormiddag telefonisch contact opnemen met het nummer 02 482 41 50 en er uw gegevens doorgeven. Van zodra uw aanvraag wordt goedgekeurd ontvangt u een zelfklever die u op uw garagepoort moet aanbrengen.
 
U bent zorgverstrekker en u hebt een RIZIV-nummer? Vul op www.parkingplus.be het formulier in en ontvang uw P+ kaart. Deze kaart wordt ieder jaar vernieuwd en u plaatst ze achter de voorruit van uw voertuig. Op de kaart zal uw GSM-nummer worden vermeld zodat u in geval van probleem kan verwittigd worden. Met een kleine bijdrage dekt u de kostprijs van de operatie. 
 
Meer parkeerplaats en meer tijd om verzorgd te worden. Het spreekt voor zich dat iedereen er bij wint. Alle details zijn beschikbaar op www.parkingplus.be.
 
 

 

 

Laatste wijziging: 20/12/2012

Naar boven